Search
English
All Categories
  Menu Close

  Parlux Digitalyon Anthracite 2400W & Magic Sense

  Brand: Parlux
  Το Parlux DIGITALYON® 2400W είναι Το νέο ψηφιακό επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών της Parlux, η ΚΟΡΥΦΑΙΑ αναφορά στη σημερινή αγορά και η φυσική εξέλιξη του εξαιρετικά εκτιμημένου Parlux ALYON. Ο νέος ψηφιακός κινητήρας E-LYON® lihgtweight και Οι νέες τεχνολογίες του Parlux DIGITALYON δίνουν τη δυνατότητα να ελαφρύνει το βάρος του σεσουάρ και να βρει την τέλεια ισορροπία, διασφαλίζοντας τη χρήση του για ώρες.
  SKU: 657-70-051
  €205.00
  i h
  Free shipping
  Delivery date: 1-3 days

  Parlux Digitalyon Anthracite 2400W & Magic Sense

  Το Parlux DIGITALYON® 2400W είναι Το νέο ψηφιακό επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών της Parlux, η ΚΟΡΥΦΑΙΑ αναφορά στη σημερινή αγορά και η φυσική εξέλιξη του εξαιρετικά εκτιμημένου Parlux ALYON. Ο νέος ψηφιακός κινητήρας E-LYON® lihgtweight και Οι νέες τεχνολογίες του Parlux DIGITALYON   δίνουν τη δυνατότητα να ελαφρύνει το βάρος του σεσουάρ και να βρει την τέλεια ισορροπία, διασφαλίζοντας τη χρήση του  για ώρες.

   Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της υψηλότερης ποιότητας και επαγγελματισμού που διακρίνουν τα στεγνωτήρια μαλλιών Parlux για περισσότερα από 40 χρόνια, το νέο Parlux DIGITALYON περιλαμβάνει μια ψηφιακή τεχνολογία που αυξάνει τις επιδόσεις του σε ισχύ και θερμότητα, βελτιώνοντας και επιταχύνοντας την εργασία των πιο απαιτητικών επαγγελματιών. Οι νέες τεχνολογίες της Parlux DIGITALYON δίνουν τη δυνατότητα να ελαφρύνει το βάρος του σεσουάρ και να βρει την τέλεια ισορροπία, διασφαλίζοντας τη χρήση του σεσουάρ για ώρες χωρίς κούραση και πόνο. Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του Parlux DIGITALYON επιτρέπουν στον πιο προσεκτικό επαγγελματία να αποκτήσει ένα τέλειο και μακροχρόνιο χτένισμα σε λιγότερο χρόνο. Το styling διαρκεί περισσότερο με το Parlux!

  ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΤΕΡ E-LYON®

  Ο νέος ψηφιακός κινητήρας E-LYON® lihgtweight, πραγματικά επαγγελματικός και πραγματικά δοκιμασμένος στα καλύτερα κομμωτήρια, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και ταχύτητα ροής αέρα 88 m3/h. Έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει υψηλότερες επαγγελματικές επιδόσεις και να παρέχει ισχύ στα υψηλότερα επίπεδα, ικανό να αντέχει τη συνεχή χρήση σε αγχωτικές συνθήκες εργασίας χωρίς απώλειες ισχύος.

  ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ

  Η επανασχεδιασμένη λαβή, η βελτιστοποίηση της ισορροπίας και το άναμμα όλων των εξαρτημάτων επέτρεψαν να αποκτήσετε ένα στεγνωτήρα μαλλιών που είναι άνετο στη χρήση και που προστατεύει την υγεία του κομμωτηρίου.

  ΝΕΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

  Το νέο θερμαντικό στοιχείο «κύματος», με «εξελιγμένη» μεταβλητή γεωμετρία, επιτρέπει την αύξηση της ισχύος στα 2.400 watt με επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας, διατηρώντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και βελτιστοποίηση των χώρων θέρμανσης για εξασφάλιση ακόμα πιο σταθερής διανομής θερμοκρασίας , για γρήγορο στέγνωμα και εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας.

  ΝΕΟ SLIM ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ

  Το νέο ακροφύσιο SLIM έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δίνει ένα «ισιωτικό αποτέλεσμα», δημιουργώντας ίσια και λαμπερά μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο. Το ιδιαίτερο σχήμα του επιτρέπει να στεγνώσει ομοιόμορφα μια μεγαλύτερη επιφάνεια μαλλιών, σχεδόν ίσο με το πλάτος των πιο συνηθισμένων βουρτσών που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες, έτσι ώστε να επιταχύνει και να βελτιώσει το έργο του «ισιώματος» των μαλλιών. Η ποσότητα αέρα που βγαίνει από το ακροφύσιο, σε συνδυασμό με τη σωστή ζεστασιά, επιτρέπει να ισιώσουν τα μαλλιά, κάνοντάς τα λαμπερά και απαλά με λίγες κινήσεις.

  ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

  Το νέο φίλτρο Parlux DIGITALYON®, καθώς και η δημιουργία του στεγνωτήρα μαλλιών με κομψό και ελκυστικό σχεδιασμό, έχει σχεδιαστεί και κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να παγιδεύει περισσότερη βρωμιά που εισέρχεται στο στεγνωτήρα μαλλιών, ενώ διατηρεί την ισχύ του εντελώς αναλλοίωτη.

  Το Parlux DIGITALYON® παρουσιάζεται σε τρία μοντέρνα χρώματα, που υπογραμμίζουν τον ψηφιακό του χαρακτήρα: Ανθρακί, Ασημί και Μπλε. Υπάρχουν και οι αντίστοιχες 3 εκδόσεις με τη φυσούνα  Parlux MagicSense® είναι ο ειδικός διαχύτης που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο στεγνώνετε τις μπούκλες και το χτένισμα των μαλλιών, για να αποκτήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα γρήγορα και χωρίς να ανακατεύετε τα μαλλιά σας.

  Τεχνικές προδιαγραφές

  Επαγγελματικός ψηφιακός κινητήρας, με μεγαλύτερη διάρκεια E-LYON® lihgtweight

   ταχύτητα ροής αέρα 88 m3/h

  Περισσότερη θερμότητα με νέο θερμαντικό στοιχείο κυμάτων

  Τεχνολογία “AIR IONIZER TECH” Ionic and Ceramic 

  βελτιστοποιεί την εκπομπή αρνητικών ιόντων

  εξαλείφei τον στατικό ηλεκτρισμό, κάνοντας τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά και επιταχύνοντας τους χρόνους στεγνώματος

  Μπροστινό σώμα "αντιθέρμανσης"με  ειδική κατασκευή με τριπλή μόνωση και αεροθάλαμο

  Φίλτρο με νέο καταχωρημένο σχέδιο

  Κουμπί κρύου αέρα

  2 διακόπτες “SOFT” για καλύτερη άνεση στη χρήση

  Προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον

  Ελαφρύτερο, απόλυτα ισορροπημένο και εργονομικό

  Πιο ισχυρό: 2.400 Watt 

  Ακόμα πιο αθόρυβο απο το Parlux Alyon

  Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα σύλληψης μαλλιών «HFS - HAIR FREE SYSTEM».

  Νέο ακροφύσιο SLIM που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δίνει ένα «ισιωτικό αποτέλεσμα», δημιουργώντας ίσια και λαμπερά μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο.

  3,3m σούπερ ισχυρό καλώδιο

  2 ταχύτητες αέρα

  4 θερμοκρασίες

  Διατίθεται σε τρία χρώματα: Ασημί, Ανθρακί και Μπλε

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Το Parlux DIGITALYON® διατίθεται σε δύο εκδόσεις: - "Standard", με δύο ακροφύσια (κανονικό και λεπτό) - «Συσκευασία Parlux DIGITALYON® + MagicSense®, περιλαμβάνεται στη συσκευασία ο επαναστατικός διαχύτης για φυσικό στέγνωμα.

  Video


   

  *
  *
  *