ΓΕΝΙΚΑ

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Άμεση παραλαβή» είναι διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα και αποστέλλονται αυθημερόν και  τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Παράδοση 1 έως 3 ημέρες» αποστέλλονται σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι τις 15:00).
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντων της παραγγελίας σας από τον προμηθευτή,θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε με email για τον χρόνο παράδοσης. O χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες ημέρες.
H παράδοση των προϊόντων πανελλαδικά  γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.  Λαμβάνετε email με τον αριθμό αποστολής του δέματος και ενημερώνεστε και μέσω μυνήματος στο Viber απο την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Courier Center.
Οι παραδόσεις στην περιφέρεια γίνονται σε 1 ημέρα  ή 2 εργάσιμες ημέρες εάν η αποστολή δεν αφορά αστικό κέντρο.
Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 4-5 εργάσιμες μέρες
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:30 με 17:30.
Παραδόσεις και αποστολές δεμάτων δεν γίνονται το Σαββατοκύριακο.
Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στην περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα (Πατριάρχου Ιωακείμ 13, Ταύρος ΤΚ1778) θα πρέπει πρώτα να λάβετε email ότι τα προϊόντα βρίσκονται στο κατάστημα και είναι έτοιμα προς παραλαβή.
Οι παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα παραμένουν ενεργές για τρείς (3) εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν, διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας.
Για αγορά από το κατάστημα δέν είναι υποχρεωτική τηλεφωνική ή online παραγγελία, μιας και είμαστε και φυσικό κατάστημα λιανικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών μας καθορίζονται ως εξής:
Αποστολές εντός  Αττικής

Έως 3kgr 3,00 €

Έως 5kgr 4,00€

Απο 5kgr ως 10 kgr 6,00 €

Για κάθε επιπλέον κιλό 1€

Το ποσό της αντικαταβολής σε κάθε παραγγελία ανέρχεται στο 1,5€

Αποστολές Περιφέρειας Χερσαίων προορισμών και Νήσων

Έως 3kgr 4,00 €

Έως 5kgr 5,00€

Για κάθε επιπλέον κιλό 1€

Το ποσό της αντικαταβολής σε κάθε παραγγελία ανέρχεται στο 1,5€

Αποστολές Κύπρου

Έως 2kgr 16,00 €

Για κάθε επιπλέον κιλό 3€

ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) που θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών και ένα μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number) με την χρήση του οποίου, ενημερώνεστε άμεσα για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου της παραγγελίας σας.
Εάν δέν έχετε λάβει email κατα την καταχώρηση , την συλλογή και την αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο email σας.