Το Vitabox είναι φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης με έδρα τον Ταύρο αλλα και ηλεκτρονικό κατάστημα www.vitabox.gr

ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 και από το 2008 έχει πάρει την νομική μορφή που έχει μέχρι σήμερα. Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Εμπορευόμαστε όλα τα μεγάλα Brands συσκευών περιποίησης απο τις Ελληνικές αντιπροσωπείες. Εδρεύουμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα.

ΟΡΑΜΑ
Προτεραιότητα μας είναι η βελτίωση της ανθρώπινης ζωής παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα άριστης ποιότητας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της. Κατορθώνουμε να ηγούμαστε ενός κεντρικού ρόλου στην ελληνική και διεθνή αγορά, να αναπτυσσόμαστε και να εξασφαλίζουμε μία συνεχή ανοδική και επιτυχή πορεία.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Είμαστε επίσημος μεταπωλητής μεγάλων Brands συσκευών περιποίησης όπως Parlux, Braun, Revlon, Philips, Wahl, Babyliss Pro, Moser, Oral-B, Saint Algue , JRL, Jean Luis David, Eti, Hairtech, Jinba, Empress, Wilkinson και τα προιόντα φέρουν εγγύηση των αντιπροσωπειών.

Είμαστε  αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Nissei/ Meditech /iHealth/ Boichemical/ Coronation/ Everyrays/ Icobaby/ Radian/ Rays/ Romed/ Joysbio

Τα προϊόντα κάτω από την δική μας επωνυμία ταυτίζονται με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα:
SAFETY A.T./G, MAC-CHECK ANATS, TERMO SAFETY, TARGET, ANATS HEALTH PRODUCTS

Συνεργασίες

Απο το 2018 συμμετέχουμε ως Premium Partners στο Public MarketPlace με μεγάλη επιτυχία, έχοντας πάνω απο 1500+ αξιολογήσεις των επισκεπτών του Public.gr ως ένα απο τα πρώτα καταστήματα που εισήλθαν και παραμένουν ως συνεργάτες των Public.

To 2020 η ιστοσελίδα μας εισήλθε στην πλατφόρμα του Skroutz.gr προσφέροντας στο ευρύ κοινό τα προιόντα και τις προσφορές μας.

Το 2022 είμασταν απο τα πρώτα καταστήματα που εισήλθαμε και στο νεοσύστατο Marketplace του Shopflix.gr με μια συνεχή δυναμική και ανοδική παρουσία του καταστήματός μας και των προσφορών μας στους online επισκέπτες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης ποιότητας και υπηρεσιών προς το αγοραστικό κοινό, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001:2000 / EN ISO 13485:2003 / ΔΥ8/1348/04 από τον ΕΚΑΠΤΥ (από το 1999).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Η εταιρία μας εκτός από τα ανωτέρω συμμετέχει σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης σε συνεργασία με διάφορες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς..

Με ευθύνη και σεβασμό για τους συνανθρώπους και τους συνεργάτες μας προσφέρουμε καινοτόμα αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να συμβάλλουμε δυναμικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της συνεργασίας μας.