Search
English
All Categories
  Menu Close

  4 σε 1 Trimmer Wahl Li-Full Inox Face Set (9854-616/ 3017-0470)

  Brand: Wahl
  Το WAHL Li FULL INOX FACE SET είναι το τέλειο 4 σε 1 τρίμερ για να φροντίζεις το look σου όπου βρεθείς. Η αυτονομία 3 ωρών με φόρτιση σε μόλις 1 ώρα, σε συνδυασμό τις επαγγελματικές, αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες του θα κάνουν το τριμάρισμα του γενιού σου και την περιποίηση τυχόν λεπτομερειών, παιχνίδι.
  SKU: 656-70-037
  Old price: €85.00
  €79.90
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Delivery date: 1-3 days

  4 σε 1 Trimmer Wahl Li-Full Inox Face Set (9854-616/ 3017-0470)

   

  Το WAHL Li FULL INOX FACE SET είναι το τέλειο 4 σε 1 τρίμερ για να φροντίζεις το look σου όπου βρεθείς. Η αυτονομία 3 ωρών με φόρτιση σε μόλις 1 ώρα, σε συνδυασμό τις επαγγελματικές, αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες του θα κάνουν το τριμάρισμα του γενιού σου και την περιποίηση τυχόν λεπτομερειών, παιχνίδι. Το σύστημα Quick Charge (Γρήγορη φόρτιση) μαζί με το ισχυρό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μοτέρ του θα σου δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το τρίμερ σου ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα από το επίπεδο της μπαταρίας, ενώ οι 4 επιπλέον κεφαλές του και χτενάκια του θα διευκολύνουν την εκτέλεση όποιου look εσύ επιλέξεις. Υποστηρίζει 100% κάθε project DIY περιποίησης & styling.

   

  Li FULL INOX FACE SET

  4 ΣΕ 1 ΤΡΙΜΕΡ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ WAHL

   

  Χαρακτηριστικά

   

  • Υλικό λεπίδων: Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα.
  • Μοτέρ: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μοτέρ με micro-chip για συνεχή, πλήρη ισχύ ανεξάρτητα με το επίπεδο μπαταρίας.
  • 4 ανταλλακτικές κεφαλές: Τρίμερ, μίνι διπλή ξυριστική, κεφαλή για λεπτομέρειες (tribal) και T-Blade.
  • Πλάτος κοπής: 30 mm (τρίμερ), 8 mm (tribal), 26 mm (διπλή ξυριστική) & 40 mm (T-Blade).
  • Μήκος κοπής: 0.5 mm.
  • Χτενάκια: 1 οδηγός 6 θέσεων (2, 4, 6, 8, 10 & 12mm), 3 χτενάκια με σύστημα clip-on για το τρίμερ (1, 3 & 4.5mm) & 3 χτενάκια clip-on για το T-Blade (3, 6 & 10mm).
  • Αυτονομία: 180min | Φόρτιση: 60 min.
  • Βάρος: 123 gr.
  • Επιπλέον αξεσουάρ: Βάση τοποθέτησης, λάδι λίπανσης των λεπίδων, βουρτσάκι καθαρισμού, χτενάκι για το μούσι, φορτιστής.

   

  ΚΕΦΑΛΗ STANDARD

  Με τη βασική κεφαλή κουρεύεις από 0.5mm έως 12mm (τοποθετώντας το ανάλογο χτενάκι). Το πλάτος της είναι 30mm για εύκολη αλλά και λεπτομερή περιποίηση.

   

  ΚΕΦΑΛΗ STANDARD


  ΚΕΦΑΛΗ T-BLADE

  Με την πιο πλατιά «Τ» κεφαλή, τριμάρεις από 0.5mm έως 10 mm (τοποθετώντας το ανάλογο χτενάκι) και είναι ιδανική επιλογή για χρήση σε μαλλιά, σώμα και για άψογη περιποίηση της γενειάδας. Το πλάτος της είναι 40mm για να καλύψεις εύκολα όποια περιοχή επιθυμείς.


  ΚΕΦΑΛΗ T-BLADE


  ΚΕΦΑΛΗ DUAL SHAVER

  Μίνι ξυριστική κεφαλή για γρήγορο και εύκολο ξύρισμα, ακόμα και υπό δύσκολη γωνία σε σκληρές τρίχες. Η κεφαλή ‘γυαλοχαρτάρει’ μούσι έως 2 ημερών ή τρίχες μετά από τριμάρισμα με κάποια άλλη κεφαλή. Το πλάτος της είναι 26mm για τέλεια αποτελέσματα.


  ΚΕΦΑΛΗ DUAL SHAVER

   


  ΚΕΦΑΛΗ PRECISION DETAILER

  Κεφαλή tribal με μήκος κοπής 0.5mm και πλάτος κοπής μόλις 8mm. Ιδανική για περιποίηση λεπτών σημείων που απαιτούν ακρίβεια. Εύκολη δημιουργία σχεδίων (hair tattoo).


  ΚΕΦΑΛΗ PRECISION DETAILER

  3 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ 60'

  H συσκευή διαθέτει νέας τεχνολογίας μπαταρία λιθίου αυξάνοντας κατά πολύ το χρόνο ζωής της! Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει υψηλή αυτονομία χρήσης 180’ ενώ φορτίζει σε μόλις 60’.
  3 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ 60'

   


  ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

  Με το σύστημα Quick Charge μπορείς να χρησιμοποιήσεις άμεσα τη συσκευή ακόμα κι αν έχεις ξεχάσει να τη φορτίσεις. Με φόρτιση 1’ θα έχεις 3’ λειτουργίας ενώ με 5’ φόρτιση θα έχεις 15’ λειτουργίας!


  ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

  ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ

  Διαθέτει νέας τεχνολογίας μπαταρία ιόντων-λιθίου για γρήγορη φόρτιση. Επιπλέον χαρακτηρίστηκα της; Μικρό βάρος, μεγάλη ενεργειακή πυκνότητα, χαμηλή εκφόρτιση και αντοχή στον χρόνο!  ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ

     ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ MICRO-CHIP

  Διαθέτει πανίσχυρο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μοτέρ με micro-chip για συνεχή, πλήρη ισχύ ανεξάρτητα με το επίπεδο μπαταρίας.


  ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ MICRO-CHIP

  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

  Η εργονομική - αντιολισθητική λαβή εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του λεπτού χειρισμού ενός τρίμερ. Οι ανταλλακτικές κεφαλές τοποθετούνται - αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία, ενώ το ίδιο εύκολα προσαρμόζονται τα χτενάκια που χρειάζεσαι για το κατάλληλο μήκος κοπής.  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

     ΑΥΤΟ-ΑΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ

  Διαθέτει αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα, ώστε μετά από κάθε χρήση να παραμένει πάντα εξίσου αποδοτικό. Η κεφαλή της WAHL σου έχει δημιουργηθεί κατόπιν ειδικού συστήματος ραβδισμού με διαμάντι. Αυτό της προσφέρει άριστη κοπή αλλά και ειδική λείανση, ώστε να μην τραυματίζει ή ερεθίζει το δέρμα.


  ΑΥΤΟ-ΑΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ

  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Η συσκευή διαθέτει ειδικό προστατευτικό κούμπωμα ασφαλείας για ταξίδια. Με το κούμπωμα τοποθετημένο στην υποδοχή της φόρτισης, το τρίμερ δε λειτουργεί. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται πως δε θα προκύψει τυχαία ενεργοποίηση του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο αυτονομίας μετά την τελευταία φόρτιση. Πριν τη χρήση της συσκευής και για να λειτουργήσει, αφαιρέστε προσεχτικά το κούμπωμα.  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

   


  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

  Περιλαμβάνονται: 4 ανταλλακτικές κεφαλές: Τρίμερ, μίνι ξυριστική, κεφαλή για λεπτομέρειες και T-Blade, 1 οδηγός 6 θέσεων (2,4,6,8,10 & 12mm), 3 χτενάκια με σύστημα clip-on για το τρίμερ (1,3 & 4.5mm) & 3 χτενάκια clip-on για το T-Blade (3,6 & 10mm), βάση τοποθέτησης, λάδι λίπανσης των λεπίδων, βουρτσάκι καθαρισμού, χτενάκι για το μούσι, φορτιστής.
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  Για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής, χρειάζεται συχνός καθαρισμός και λίπανση πριν από κάθε χρήση. Ρίξε 5 σταγόνες λάδι στην κεφαλή (όπως στην εικόνα) και ενεργοποίησε τη συσκευή για 5”. Στο τέλος του κουρέματος, καθάρισέ την με το βουρτσάκι.

   
   

  MADE IN USA & EU

  Το προϊόν κατασκευάζεται στην Ευρώπη & στην Αμερική και διαθέτει εξαιρετική ποιότητα!

  ΕΓΓΥΗΣΗ

  Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του σετ μας δίνει τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε εγγύηση 2 ετών.

   
   
  *
  *
  *