Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Wahl GroomEase 100 Series 79233-917

  Κατασκευαστής: Wahl
  Η Wahl GroomEase 100 Series είναι μία πανίσχυρη κουρευτική μηχανή ρεύματος, που συνιστάται για «δύσκολα» μαλλιά, αλλά και για μούσι.
  SKU: 386-70-082
  Αρχική Τιμή: €39,90
  €26,90
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Παράδοση:: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Wahl GroomEase 100 Series 79233-917

  Η Wahl GroomEase  100 Series είναι μία πανίσχυρη κουρευτική μηχανή ρεύματος, που συνιστάται για «δύσκολα» μαλλιά, αλλά και για μούσι. 

  Είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλους όσους θέλουν να γίνουν ο μπαρμπέρης του εαυτού τους. Αυτή η κουρευτική WAHL, η οποία είναι κατασκευασμένη στην Ευρώπη, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στο ισχυρό μοτέρ, τη βαρέως τύπου κεφαλή  και τις αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα.

   

  Αποτέλεσμα ακριβείας – Ευκολία χρήσης

  Χάρη στο δυνατό μοτέρ και την κεφαλή βαρέως τύπου που διαθέτει η Series 100 το κούρεμα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει το σταθερό κράτημα με αποτέλεσμα την κοπή ακριβείας ενώ το πολύ μικρό βάρος της (μόλις 367 g.) δε θα κουράσει τον καρπό σας.

  Μήκος Κοπής – Πλάτος κοπής

  Το πλάτος κοπής (40mm) θα σου επιτρέψει να περιποιηθείς όχι μόνο την κόμη αλλά και το μούσι σου! Το χαμηλό μήκος κοπής (0,8mm) σε συνδυασμό με τα 4 χτενάκια (από 3 έως 13mm) που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, σου δίνουν να δημιουργήσεις όποιο κούρεμα και αν θελήσεις!

  Πανίσχυρο μοτέρ

  Η WAHL 100 Series  λειτουργεί με μοτέρ ηλεκτρομαγνητικό, κατι που την καθιστά μια πανίσχυρη μηχανή κουρέματος. Σύνδεσε τη μηχανή στο ρεύμα και άνοιξε τον διακόπτη. Αυτόματα ενεργοποιείται το μοτέρ και τίθεται σε λειτουργία ο άξονας κίνησης της κεφαλής (θα αντιληφθείς την έναρξη από έναν χαρακτηριστικό σύντομο ήχο). Το πολύ ειδικό αυτό μοτέρ είναι ισχυρό και υποστηρίζει απόλυτα την κοπή της αυτό-ακονιζόμενης κεφαλής ακόμα και στα δύσκολα μαλλιά!

  Πανίσχυρη χρήση με καλώδιο

  Η μηχανή λειτουργεί αποκλειστικά με καλώδιο. Αυτό της προσφέρει σταθερή δύναμη και έτσι δε θα σου κολλήσει ποτέ ακόμη και αν έχεις τα πιο δύσκολα μαλλιά. Δε χρειάζεται πια να ανησυχείς για το αν έχεις φορτισμένη μηχανή. Τη συνδέεις στο ρεύμα και με το πολύ μακρύ καλώδιο που διαθέτει (2,4m), παραμένεις δυνατός ενώ είσαι ευέλικτος.

  Αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες

  Το κοπτικό τμήμα της κεφαλής της WAHL  σου είναι κατασκευασμένο με τον ιδανικό συνδυασμό ανοξείδωτου ατσαλιού και χάλυβα υψηλού άνθρακα, ο οποίος χαρίζει στις λεπίδες μία ειδική – σχεδόν βραχώδη – σκληρότητα με αποτέλεσμα να παραμένουν κοφτερές και αποδοτικές για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Οι λεπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης ακονίζονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα να παραμένουν πάντα κοφτερές. Η κεφαλή έχει δημιουργηθεί με ειδικό σύστημα ραβδισμού από διαμάντι. Αυτό προσφέρει άριστη κοπή αλλά και ειδική λείανση, ώστε να μην τραυματίζει ή ερεθίζει το δέρμα.

  Ειδικός ραβδισμός με διαμάντι

  Η κεφαλή της WAHL σου έχει δημιουργηθεί κατόπιν ειδικού συστήματος ραβδισμού με διαμάντι. Αυτό της προσφέρει άριστη κοπή αλλά και ειδική λείανση, ώστε να μην τραυματίζει ή ερεθίζει το δέρμα.

   

  Συντήρηση

  Για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής, χρειάζεται συχνός καθαρισμός και λίπανση πριν από κάθε χρήση. Ειδικότερα, ρίξε 5 σταγόνες λάδι στην κεφαλή (όπως στην εικόνα) και ενεργοποίησε τη συσκευή για 5”. Στο τέλος του κουρέματος, καθάρισέ την με το βουρτσάκι. Η μηχανή θα είναι έτοιμη για αποθήκευση, μέχρι την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσεις.

  Στη συσκευασία  περιλαμβάνονται 4 χτενάκια (3, 6, 10, 13, mm), βουρτσάκι καθαρισμού, λάδι λίπανσης των λεπίδων ,χτένα και ψαλίδι.

  Χαρακτηριστικά

  Τύπος Λειτουργίας Ρεύματος
  Πλάτος Κοπής (mm) 40mm
  Αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες ανοξείδωτου ατσαλιού και χάλυβα υψηλού άνθρακα
  4 χτενάκια (3, 6, 10, 13, mm)
  πανίσχυρο μοτέρ ηλεκτρομαγνητικό
  Η συσκευή φέρει ευρωπαική πρίζα με αντάπτορα Suko
  *
  *
  *