Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Σχετικά με Εμάς

  Το Vitabox είναι φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης αλλα και ηλεκτρονικό κατάστημα www.vitabox.gr της εταιρίας ΑΝΑΤΣ ΑΕ

  ΕΤΑΙΡΙΑ
  Η Εταιρεία ANATS ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 και από το 2008 έχει πάρει την νομική μορφή που έχει μέχρι σήμερα. Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στον τομέα υγείας με κύριο αντικείμενο εργασίας την εισαγωγή, εξαγωγή, κατασκευή και διακίνηση ιατρικών, νοσοκομειακών, παραφαρμακευτικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικού υλικού, εξειδικευμένα προϊόντα ατομικής προστασίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει επεκτείνει της δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς όπως τροφίμων, καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης κ.λ.π.
  Επιπλέον, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο λιανικό εμπόριο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και μέσω των εγκατε-στημένων εμπόρων λιανικής πώλησης με την προώθηση της γκάμας προϊόντων I-Health και άλλων αξεσουάρ.

  ΟΡΑΜΑ
  Προτεραιότητα της ANATS E είναι η βελτίωση της ανθρώπινης ζωής παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα άριστης ποιότητας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της. Κατορθώνει να ηγείται ενός κεντρικού ρόλου στην ελληνική και διεθνή αγορά, να αναπτύσσει και να εξασφαλίζει μία συνεχή ανοδική και επιτυχή πορεία.

  ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  BIOCHEMICAL / CORONATION / EVERYRAYS / ICO / ICOBABY / I-HEALTH / NISSEI / RADIAN / RAYS / ROMED

  Αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ομάδα γνωστών προϊόντων, αρίστης ποιότητας τα οποία εμπίπτουν στις ακόλουθες βασικές κατηγορίες:

  1. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ / IN VITRO ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  2. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
  3. ΒΡΕΦΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
  4. ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟKOΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  5. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
  6. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

  Τα προϊόντα κάτω από την δική της επωνυμία ταυτίζονται με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα:
  SAFETY A.T./G, MAC-CHECK ANATS, TERMO SAFETY, TARGET, ANATS HEALTH PRODUCTS

  ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΊΗΣΗ
  Η ANATS ΑΕ δραστηριοποιείται και απευθύνεται με οργανωμένα τμήματα πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και με στρατηγικές συνεργασίες σε:
  Νοσηλευτικά Ιδρύματα Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα / Διαγνωστικά Κέντρα / Φαρμακευτικοί Συνεταιρισμοί / Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές εταιρίες / Διανομείς Φαρμακευτικών ειδών / Χονδρεμπόρους προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής / Φαρμακεία / Καταστήματα ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών / Βιομηχανίες τροφίμων – Super Market / Καταστήματα καλλυντικών / Ι health προϊόντα ασύρματης υγείας.


  Επίσης μέσω αποκλειστικών συνεργασιών καλύπτει αγορές του εξωτερικού και ενδεικτικά η παρουσία της εταιρείας είναι στις κάτωθι χώρες:
  Κύπρο / Σκόπια / Αλβανία / Ρουμανία / Μάλτα / Ισπανία

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
  Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης ποιότητας και υπηρεσιών προς το αγοραστικό κοινό, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001:2000 / EN ISO 13485:2003 / ΔΥ8/1348/04 από τον ΕΚΑΠΤΥ (από το 1999).

   

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
  Η εταιρία ΑΝΑΤΣ Α.Ε. εκτός από τα ανωτέρω συμμετέχει σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης σε συνεργασία με διάφορες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς..

  Με ευθύνη και σεβασμό για τους συνανθρώπους και τους συνεργάτες μας προσφέρουμε καινοτόμα αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να συμβάλλουμε δυναμικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της συνεργασίας μας.