Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  BioTap

  View as Grid List
  Φιλτραρισμα
  Εμφάνιση ανα σελιδα
  Picture of Ωτοασπίδες κέρινες Biotap με κάλυμμα απο βαμβάκι 6 τεμ

  Ωτοασπίδες κέρινες Biotap με κάλυμμα απο βαμβάκι 6 τεμ

  Ωτοασπίδες κέρινες Biotap με κάλυμμα απο βαμβάκι.Οι Ωτοασπίδες από φυσικό κερί, είναι υποαλλεργικές. Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο, με μείωσή του έως και 25dB. Επειδή είναι φτιαγμένες από φυσικό κερί, αποκτούν την θερμοκρασία του σώματος γρήγορα. Είναι πολύ άνετες στη χρήση και αρκετά εύπλαστες ωστε να παίρνουν το μοναδικό σχήμα του αυτιού σας. Είναι κατάλληλες για επαναλαμβανόμενη χρήση.
  €4,40 €3,90
  Picture of Ωτοασπίδες Σιλικόνης Biotap Γαλάζιες 6 τεμ

  Ωτοασπίδες Σιλικόνης Biotap Γαλάζιες 6 τεμ

  Ωτοασπίδες Σιλικόνης Biotap Γαλάζιες 6 τεμ. Οι πατενταρισμένες φόρμουλες της bioTAP επιτρέπουν στο προϊόν απαλότητα και μοναδική άνεση. Η διαμορφωμένη σιλικόνη αποτρέπει και αποφεύγει τα προβλήματα που προκαλούνται από το νερό ή το θόρυβο. Εύκολη προσαρμογή και απόλυτη ασφάλεια και προστασία.
  €5,70 €4,90
  Picture of Ωτοασπίδες Σιλικόνης Biotap Ρόζ 6 τεμ

  Ωτοασπίδες Σιλικόνης Biotap Ρόζ 6 τεμ

  Ωτοασπίδες Σιλικόνης Biotap Ρόζ 6 τεμ. Οι πατενταρισμένες φόρμουλες της bioTAP επιτρέπουν στο προϊόν απαλότητα και μοναδική άνεση. Η διαμορφωμένη σιλικόνη αποτρέπει και αποφεύγει τα προβλήματα που προκαλούνται από το νερό ή το θόρυβο. Εύκολη προσαρμογή και απόλυτη ασφάλεια και προστασία.
  €5,70 €4,90
  Picture of Ωτοασπίδες Biotap αφρού Pu 4 τεμ

  Ωτοασπίδες Biotap αφρού Pu 4 τεμ

  Ωτοασπίδες Biotap αφρού Pu 4 τεμ.Άνετες, απαλές και εύκολες στη χρήση ταιριάζουν στο εσωτερικό του αυτιού, κατασκευασμένες από αφρό PU , προστατεύουν από τον υπερβολικό θόρυβο. Η χρήση τους συνιστάται όταν χρειάζεστε ησυχία για να διαβάσετε ή για τον ύπνο χωρίς καμία διατάραξη.
  €4,00 €3,50