Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Συμπληρώματα Διατροφής

  Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει ανάγκη υποστήριξης από φυσικά προιόντα και συμπληρώματα διατροφής για να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετωπίζει σωματικά και ψυχικά, για την προστασία και όφελος πάντα των ανθρώπων και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των, αναπτύσσει ανάλογα προιόντα υποστηρικτικά βασιζόμενη σε φυτά , σε συστατικά φυσικής προέλευσης με θρεπτικά συστατικά , αντιοξειδωτικές ουσίες κλπ.

  View as Grid List
  Φιλτραρισμα
  Εμφάνιση ανα σελιδα
  Picture of Vendi Stevia Classic-Line

  Vendi Stevia Classic-Line

  Σοκολάτες χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με Stevia σε συσκευασία 32 τεμαχίων σε 4 υπέροχες γεύσεις:σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια αμυγδάλου, σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια πορτοκαλιού,σοκολάτα υγείας με κομμάτια φουντουκιού, σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια καραμέλας. Κατάλληλες για ανθρώπους που πάσχουν απο Διαβήτη.
  €69,90 €50,90
  Picture of Vendi Stevia Solid-Line

  Vendi Stevia Solid-Line

  Σοκολάτες γάλακτος και υγείας χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με Stevia (φυσικό γλυκαντικό).
  €69,90 €50,90
  Picture of Now Foods Ginkgo Biloba 120mg 100 Φυτικές Κάψουλες

  Now Foods Ginkgo Biloba 120mg 100 Φυτικές Κάψουλες

  To εκχύλισμα Ginkgo Biloba (GBE) λαμβάνεται από τα φύλλα του δέντρου Ginkgo και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, υποστηρίζοντας τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τις διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες.
  €49,55 €21,60
  Picture of Συμπλήρωμα Διατροφής Enzysamine 60 Κάψουλες

  Συμπλήρωμα Διατροφής Enzysamine 60 Κάψουλες

  Το Enzysamine, είναι ένα προιόν που περιέχει τα σημαντικότερα και απαραίτητα δομικά συστατικά των χόνδρων καθώς και ένα ενζυματικό σύμπλοκο που αυξάνει την απορρόφηση των συστατικών αυτών από τον οργανισμό.
  €34,90 €22,50