Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Πιστολάκι Μαλλιών Babyliss Pro Vulcano-HQ BAB6980IE 2400W

  Κατασκευαστής: Babyliss Pro
  Επαγγελματικό Πιστολάκι Μαλλιών Babyliss Pro Vulcano-HQ BAB6980IE 2400W είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και εξαιρετικά ισχυρό επαγγελματικό πιστολάκι 2400W που διαθέτει κινητήρα AC υψηλής απόδοσης και μεγάλης διάρκειας ζωής για εξαιρετική ταχύτητα αέρα 166 km/h και γρήγορα αποτελέσματα στεγνώματος και εξοικονόμηση χρόνου.
  SKU: 657-70-015
  Αρχική Τιμή: €109,00
  €90,00
  i h
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  Παράδοση:: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Επαγγελματικό Πιστολάκι Μαλλιών Babyliss Pro Vulcano-HQ BAB6980IE 2400W

  Επαγγελματικό Πιστολάκι Μαλλιών Babyliss Pro Vulcano-HQ BAB6980IE 2400W είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και εξαιρετικά ισχυρό επαγγελματικό πιστολάκι 2400W που διαθέτει κινητήρα AC υψηλής απόδοσης και μεγάλης διάρκειας ζωής για εξαιρετική ταχύτητα αέρα 166 km/h και γρήγορα αποτελέσματα στεγνώματος και εξοικονόμηση χρόνου. 

  Μια εξαιρετική πίεση αέρα 1 438 Pa και μια τέλεια ελεγχόμενη θερμότητα προσφέρουν σταθερή απόδοση, βέλτιστο στέγνωμα και μακροχρόνια τέλεια αποτελέσματα styling με ισχυρότερη αντοχή στην υγρασία. Η ανώτερη ποιότητα κατασκευής και ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός (μήκος 16,5 cm) για άνετο χειρισμό και μέγιστο έλεγχο διασφαλίζουν ότι αυτό το σεσουάρ προσφέρει πραγματικά επαγγελματική απόδοση και στυλ. Το ελαφρύ του βάρος μειώνει τις μυϊκές εντάσεις.

  Vulcano-HQ: τα 5 πλεονεκτήματα αυτού του συμπαγές σεσουαρ μαλλιών!

  1) Κινητήρας AC πολύ υψηλής απόδοσης κατασκευασμένο στην Ιταλία

  Αυτός ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για εντατική επαγγελματική χρήση και προσφέρει ανώτερη επαγγελματική απόδοση. Παρέχει ροή αέρα 89 m3/h και πίεση αέρα 1 438 Pa για μακροχρόνια αποτελέσματα στυλ. Απόδοση 166 km/h. ταχύτητα αέρα, προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο στέγνωμα και εξοικονόμηση ενέργειας.

  2) Θερμαντικό στοιχείο υψηλής απόδοσης

  Βελτιστοποιεί τις περιοχές θέρμανσης και προσφέρει ομοιόμορφη και ομοιόμορφη θερμοκρασία. Η ισχύς του θερμαντικού στοιχείου προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό στεγνώματος 6 γραμμαρίων νερού που στεγνώνει σε ένα λεπτό. Μέση θερμοκρασία 80°C στα 25 mm χωρίς ακροφύσιο συμπυκνωτή και έως 130°C με ακροφύσιο συγκεντρωτή (με μέγιστη ταχύτητα).

  3) 100% επαγγελματική λαβή και βαρέως τύπου καλώδιο ρεύματος και δακτύλιος

  Το Vulcano-HQ διαθέτει νέα λαβή που βελτιστοποιεί τη συνολική ισορροπία του στεγνωτηρίου. Η ιδανική του ισορροπία το καθιστά τέλειο για το κομμωτήριο. Η εργονομική λαβή του βοηθά στην ανακούφιση από τις μυϊκές εντάσεις στο αντιβράχιο για την καταπολέμηση επαναλαμβανόμενων τραυματισμών καταπόνησης και επαγγελματικών παθήσεων. Αυτή η λαβή έχει αποδείξει την αξία της με το Rapido, την αιχμή του δόρατος της κατηγορίας στεγνώματος της BaBylissPRO®. Η λαβή είναι τέλεια διαμορφωμένη κατά μήκος του άξονα του κέντρου βάρους, εξασφαλίζοντας ισορροπημένο κράτημα. Ο εργονομικός σχεδιασμός του ταιριάζει στην παλάμη του χεριού, εξασφαλίζοντας ασφαλές κράτημα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Αυτή η λαβή έχει σχεδιαστεί για εντατική χρήση. Με αυτή τη νέα λαβή έρχεται ένας νέος δακτύλιος του καλωδίου τροφοδοσίας πάνω από 3 φορές ισχυρότερος από το προηγούμενο, το οποίο ήταν ήδη πολύ καλής ποιότητας καθώς επέτρεπε πάνω από 60.000 κάμψεις χωρίς ζημιές (οι τυπικές απαιτήσεις για επαγγελματικά στεγνωτήρια είναι στις 10.000 κάμψεις). Το νέο καλώδιο Ο δακτύλιος επιτυγχάνει πάνω από 200.000 κάμψεις χωρίς ζημιές. Το σπάσιμο του καλωδίου ρεύματος είναι ένα από τα κύρια τεχνικά ελαττώματα που αντιμετωπίζουν τα επαγγελματικά πιστολάκια, αυτό είναι μια σημαντική βελτίωση και ένα σημαντικό όφελος για τους επαγγελματίες κομμωτικής που εργάζονται όλη μέρα και καθημερινά με πιστολάκι μαλλιών.

  4) Περιποίηση και ομορφιά μαλλιών

  Μια κεντρική ιοντική γεννήτρια επιτρέπει μια εις βάθος δράση των εκατομμυρίων αρνητικών ιόντων που παράγονται και μειώνει την τάση λόγω του στατικού ηλεκτρισμού στην επιφάνεια της τρίχας. Η τεχνολογία Ionic αφήνει τα μαλλιά λείο, λαμπερό και χωρίς φριζάρισμα τελείωμα, πολύ πιο εύκολο να ξεμπλέξουν και στυλ. Μια κρύα λήψη και μια θέση κλειδώματος με κρύο αέρα δίνουν στα μαλλιά λάμψη και τέλειο κράτημα και αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

  5) Ευελιξία και έλεγχος 6 ρυθμίσεις θερμότητας και ταχύτητας. 2 στενά ακροφύσια συμπυκνωτή 6 mm x 60 mm και 6 mm x 75 mm με εφέ βεντούρι για μεγαλύτερη ευελιξία κατά το στυλ.

   

  Χαρακτηριστικά

  • 2400W

  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλές επιδόσεις κατασκευασμένο στην Ιταλία μοτέρ AC

  • Ταχύτητα αέρα 166 χλμ./ώρα.

  • Πίεση αέρα 1 438 Pa

  • Παροχή αέρα 89 m3/hr.

  • 535 γρ

  • Ιονική τεχνολογία

  • Στενά ακροφύσια συμπυκνωτή 6 mm x 60 mm και 6 mm x 75 mm με δράση βεντούρι : +20% ισχύς

  • Αφαιρούμενο πίσω φίλτρο για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα

  • Επαγγελματικό καλώδιο ρεύματος 2,70m

  *
  *
  *